fyfan vad jag sitter här och våndas... jag hatar att skriva när jag inte riktigt har känslan för det... Jag får som i svallvågor, otroliga skrivpustar och då går det jättebra, sen går det över på några minuter och sen typ...slösurfar jag/internetshoppar/kollar på mina fiskar i nån halvtimma.
Så det har varit min dag. Jag har skrivit 1 ½ sida (måste komma upp i minst 6 till fredag...helst 8...) Jag har tillochmed beställt från urbanoutfitters idag... och så har jag två paket i sovrummet som jag inte har packat upp! haha! plus att jag ska åka och hämta ett.. hjul! hahahah!!! jaja. det kanske får skrivas imöra istället. ska försöka skriva i 20 minuter till, och komma upp i 2 sidor åtminstone. planen var 4 för idag..men aja, shit happens. Jag ska inte stressa fram nåt heller för då blir det bara skit. Jag har en mindmap, och jag behöver egentligen bara följa den så har jag säkert mer än nog med sidor, men det sitter...så...långt...inne... 
 
Här går det ju hur lätt som helst att skriva märker jag... varför kan det inte gå lika lätt i mitt worddokument?! damnit!
 
Här får ni lite dödsmysiga bilder från Urban Outfitters iaf!!!

Puss och kram!!
 
Och så mitt drömhår just nu. Vill så gärna färga topparna i en grönblå fäärg! Åååh snyggt!!!